Lotusambassadör

Vi erbjuder dig, en entreprenör som gillar att påverka för att göra skillnad, att samverka med oss och andra franchisetagare. Vi är övertygade om att du är både kreativ och lätt att samarbeta med.

Vem är du?

Vårt ledord är ”kunskap och samverkan är nyckeln till resultat”.  Det innebär att vi kan erbjuda dig vår kunskap som vi byggt upp under alla år på marknaden. Vårt fokus har alltid legat på samverkan med våra uppdragsgivare och klienter. Både arbetsinsatser och resultat har noggrant utvärderats löpande. 2010 resulterade vår arbetsmetodik i Lotusmodellens interaktiva förebyggande plattform. Denna har idag två huvudinriktningar. Det gör oss oerhört stolta att kunna visa att båda inriktningarna visar på imponerande positiva resultat. Något som gör oss både trygga i och övertygande om att vi hittat rätt nycklar för ett koncept som är applicerbart på hela landet och ger goda förutsättningar för de som önskar arbeta med det.

 

Du får:

Affärsplan och kalkyler
Utbildning – handledning och support
Etableringsplan med en stark introduktion
Tillgång till Lotusmodellens interaktiva förebyggande utbildning till företag. Utbildningen är 100% anpassad till alla typer av företag. Utbildningen finns i två modeller varvid bägge modellerna finns på engelska.
Tillgång till Lotusmodellens interaktiva pedagogiska plattform. Denna plattform är ett extra stöd i hela rehabiliteringsprocessen. Plattformen är anpassad för de arbetsområden som vi har spetskompetens, d v s  missbruk/beroende, anhörig/medberoende och psykisk ohälsa såsom depression, ångest, stress och utmattningstillstånd.
Tillgång till Lotusmodellens utvärderingar. Dessa utvärderingar är från Hälsohögskolan i Jönköping, Mitt Universitetet Östersund (elevarbete) samt från arbetsgivare.

 

Vi söker:

De samarbetspartner vi söker tror vi har ett strakt driv. Kanske är du motorn i företaget, troligen med inriktning på försäljning och marknadsföring. Du gillar att jobba med människor. Som samarbetspartner för Lotusmodellen kommer du att vara nyckelperson i din region. Det innebär att förvalta kundkontakter, vara en trygg rådgivare till chefer och deras medarbetare. Din bakgrund kan vara inom området vi sysslar med t ex skyddsombud, personal/HR, chef inom näringslivet eller vårdsektorn.

 

Din personlighet:

Lättsam och öppen
Driven och driftig
Social kompetent
Sund livsstil
Nyfiken och spontan
Gillar utmaningar

AB Lotusmodellen       
Garnvägen 7               
294 95 Sölvesborg      
0706-25 57 50             
p-o@lotusmodellen.se